coloricapelli.com
Цвят на косата сайт


Colori Capelli :

Всички съвети за това как да изберете цвета на косата, подходящ за нашия тип кожа. Точно както формата на лицето се отразява на прическата и нарязани, избран от фризьора, така че тонът на кожата действа върху цвета на косата. Просто изберете от вашия фризьор цвета на косата, който най-добре подхожда на тена ни да изглежда най-добре. Тонът на кожата показва топлината или свежестта на тена. Например, горещите нюанси имат жълти, червени или прасковени нюанси, докато студените нюанси имат розово, синьо или лилаво. Въпреки че комплекшънс варират от тъмни и маслинови до по-леки, основно кожни тонове могат да бъдат групирани в две категории-горещо и студено. Има няколко фактора, за да се разбере коя група принадлежиш. За да знаете дали кожата ви е с топъл нюанс, трябва да си задавате тези въпроси. Имате ли по същество загоряла, златна или прасковена кожа? Или пък има зеленикави или канела нюанси? Като дете, косата ви има ли гама от цветове, вариращи от Ягода или кафява блондинка до червено или тъмно кафяво със златисти или тъмнокафяви акценти? Ако е така, сянката на кожата ви се счита за топла. Други елементи, за да се определи по-добре тази група включва цвят на очите: лешников, кафяв-златист или червеникаво-кафяв или очи със златисто или кафяво петно, всички фактори, които показват топло кожата сянка. Цветовете на косата най-подходящи за вас включват всички нюанси на блондинка, злато или кехлибар. В златните нюанси са включени и цветове като карамел и бронз. Жените със сянка на студена кожа имат ръце, които се появяват синкаво, когато се поставят близо до лист бяла хартия. Цветът на очите може да варира от синьо до лешников до сив, по изключение също и до тъмно кафяво. Като деца, те имаха цвят на косата, който може да варира от тъмна блондинка до светло руса, до средно тъмно и тъмно кафяво и черно, без златни отражения. Ако тонът на кожата е свеж, а след това, студени цветове дори на косата ще ви накара да погледнете най-добре: Зелената светлина след това на руса пепел, кафяво и черно.

Encyclopedic hair website


Фризьорите се грижат за здравето на косата в козметични и естетически салони, със стил прически за модни снимки и продажба на продукти за грижа за косата.

Свързани теми

Лексикон на фризьори

Colori Capelli, фризьори, коса, здраве, салони за красота, модни снимки за коса, прически, естетика, продажба, грижа за оплешивяване, Colori Capelli, падане на косата, оцветяване, слънчеви щрихи, балайти, роботи, шатуш, Дея-Ву, Colori Capelli, Продажба на продукти за коса, продажба на Фризьорски продукти, продажба на Фризьорски изделия, продажба на сешоари за коса, продажба на коса за изправяне, продажба на подстригване ножици, продажба на косата регресващи грижи, продажба на падане-доказателство грижи коса, продажба на керастаза, Colori Capelli, продажба протоплазмин, продажба на клечки, продажба на арганово масло, продажба на марокармасло, продажба на фолукс парлукс, продажба на четки за коса, продажба на дървени гребени, продажба на дрехи за фризьори, продажба на боя за косата, Colori Capelli, продажба на специални шампоани за коса, продажба на Фризьорски мебели, продажба на курсове за фризьорски програми, бизнес, най-добра цена, изходни продукти

X

privacy