coloricapelli.com
Lloc color del cabell


Colori Capelli :

Tots els consells sobre com triar el color del cabell adequat per al nostre tipus de pell. Així com la forma de la cara afecta el pentinat i tall, elegit per la perruqueria, de manera que el to de la pell actua sobre el color del cabell. Simplement triï del seu perruquer el color que millor s'adapti al nostre cutis per lluir el millor. El to de la pell indica la calidesa o frescor de la cutis. Per exemple, els tons'calents'tenen tons grocs, vermells o préssec, mentre que els tons'freds'tenen color rosa, blau o porpra. Encara que les tendències varien de fosc i d'oliva a encenedor, bàsicament els tons de la pell es poden agrupar en dues categories-calent i fred. Hi ha uns quants factors per entendre a quin grup pertanyeu. Per saber si la teva pell és d'una ombra càlida has de fer-te aquestes preguntes. Té vostè essencialment bronzejat, daurat o la pell de préssec? O bé té matisos verdosos o canyella? Com un nen, el seu cabell té una gamma de colors que van des de la maduixa o marró rossa a vermell o marró fosc amb reflexos daurats o vermellós? Si és així, l'ombra de la seva pell es considera càlida. Altres elements per definir millor aquest grup inclouen el color dels ulls: avellaner, marró-daurat o vermellós-marró o ulls amb una taca d'or o marró, tots els factors que indiquen una ombra de la pell càlida. Els colors del cabell més adequat per a vostè inclouen tots els tons de rossa, or o ambre. Els reflexos daurats també inclouen colors com el caramel i el bronze. Les dones amb un to de pell freda tenen les mans que apareixen blavoses, quan es posen prop d'un full de paper blanc. El color dels ulls pot variar de blau a avellaner a gris, excepcionalment també a marró fosc. Com els nens, tenien un color de cabell que podria variar des de la rossa fosca a la llum rossa, a mitjà fosc i marró fosc i negre, sense reflexos daurats. Si el to de la pell és fresc, llavors, els colors freds, fins i tot en el cabell et farà veure el millor: la llum verda a continuació, a la cendra rossa, marró i negre.

Encyclopedic hair website


Perruqueries tenir cura de la salut del cabell en els salons de bellesa i estètica, amb pentinats d'estil per a la moda-fotos del cabell i la venda de productes per al cabell cura.

Temes relacionats

Lèxic de perruqueries

Colori Capelli, perruqueries, cabells, salut, salons de bellesa, fotos de moda de cabells, pentinats, estètica, venda, cura de la calvície, Colori Capelli, caiguda del cabell, colorants, cremades de sol, balayages, meches, shatush, Deja-Vu, Colori Capelli, Venda de productes per al cabell, venda de productes de perruqueria, venda d'articles de perruqueria, la venda d'assecadors de cabells, la venda de planxes de cabell, la venda de tisores de tall de cabell, la venda de cura del pèl de la regeneració, la venda d'atenció a prova de tardor cabell, vendes de Kerastase, Colori Capelli, venda de prooplasmines, perruques de venda, la venda d'oli d'argan, la venda de marrocanoil, venda de phonlux PARLUX, la venda de pinzells, la venda de pinten de fusta, la venda de roba per als perruquers, la venda de tint per al cabell, Colori Capelli, venda de xampús de cabells especials, venda de mobles de perruqueria, venda de cursos de perruqueria, de negocis, millor preu, Outlet productes per a cabells

X

privacy