coloricapelli.com
Hajszín oldal


Colori Capelli :

Minden a porkoláb-ra hogyan válasszuk ki a hajszín alkalmas a bőrünk típusától. Ahogy a forma az arc befolyásolja a frizura és vágott, által választott fodrász, így a bőr tónusát jár a színét a haj. Egyszerűen válassza ki a Fodrászból a haja színét, amely a legjobban illik arcbőrünk kinézet. A bőrhang jelzi az arcszín melegét vagy frissességét. A meleg árnyalatok például sárga, piros vagy őszibarack árnyalatúak, míg a hideg árnyalatok rózsaszín, kék vagy lila árnyalatúak. Bár a komplexek változnak a sötét és olajbogyóból világosabb, alapvetően bőrtónusok lehet csoportosítani két kategóriába-meleg és hideg. Van néhány tényező, hogy megértsék, melyik csoporthoz tartozol. Tudni, hogy a bőr egy meleg árnyék van, hogy kérdezd meg magadtól ezeket a kérdéseket. Van lényegében cserzett, arany vagy őszibarack bőre? Vagy pedig azt zöldes vagy fahéj árnyalatok? Mint egy gyerek, nem a hajad egy sor színt kezdve eper vagy barna szőke a vörös vagy sötétbarna arany vagy rezes kiemeli? Ha igen, akkor az árnyékát a bőre tekinthető meleg. Egyéb elemek, hogy jobban meghatározza ezt a csoportot is Szemszín: mogyoró, barna-arany vagy vöröses-barna vagy szeme egy arany vagy barna folt, minden tényezőt, amely jelzi a meleg bőr árnyékban. A haj színek legmegfelelőbb az Ön számára is minden árnyalatú szőke, arany vagy borostyán. Golden árnyalatú is színeket, mint a karamell és bronz. A nők egy árnyalattal a hideg bőr kezét, hogy úgy tűnik, kékes, ha fel közel egy lapot a fehér papír. A színe a szem változhat a kék a mogyoró a szürke, kivételesen is a sötétbarna. A gyerekek, hogy volt egy haja színe, amely tartomány sötét szőke a szőke, a közepes sötét és sötét barna és fekete, nem arany gondolatokkal. Ha a bőr tónusát friss, akkor, hideg színek még a haj is, hogy nézel ki a legjobban: a zöld fény, majd a szőke hamu, barna és fekete.

Encyclopedic hair website


Fodrászok, hogy vigyázzon az egészségügyi haj a szépség és az esztétikai szalonokban, a stílus frizurát a divat-haj fotók és értékesítése hajápolási termékek.

Kapcsolódó témakörök

Fodrászok lexikonja

Colori Capelli, fodrászok, haj, egészség, szépségszalonok, haj divat fotók, frizurák, esztétika, eladás, kopaszság ellátás, Colori Capelli, haj alá, színezés, Sunstroke, balayages, meches, Shatush, Deja-Vu, Colori Capelli, Hajápolási termékek eladása, fodrászati termékek értékesítése, fodrászati cikkek értékesítése, hajszárító értékesítése, hajkiegyenesítők eladása, fodrász olló értékesítése, haj regrowth-eladás, eladás, zuhanásbiztos ápolás haj, Colori Capelli, kerastase értékesítés, eladó protoplasmine, értékesítési parókák, eladási argán olaj, értékesítés moroccanoil, értékesítési phonlux parlux, értékesítési hajkefék, értékesítési fa fésű, értékesítési ruházat a fodrászok, Colori Capelli, értékesítési hajfestékek, különleges hajsamponok eladása, Fodrászati berendezések értékesítése, fodrászati tanfolyamok, üzlet, legjobb ár, kilépő haj termékek értékesítése

X

privacy