coloricapelli.com
Rambut tapak warna


Colori Capelli :

Semua tips bagaimana untuk memilih warna rambut yang sesuai untuk jenis kulit kita. Sama seperti bentuk muka menjejaskan gaya rambut dan potong, dipilih oleh pendandan rambut, jadi nada kulit bertindak pada warna rambut. Hanya Pilih dari pendandan rambut anda warna rambut yang paling sesuai dengan kulit kita untuk melihat yang terbaik. Nada kulit menunjukkan kehangatan atau kesegaran kulit. Sebagai contoh, warna ' panas ' mempunyai warna kuning, merah, atau Peach, manakala warna ' sejuk ' mempunyai Pink, biru, atau ungu. Walaupun complexions berbeza dari gelap dan zaitun untuk lebih ringan, pada dasarnya warna kulit boleh dikumpulkan menjadi dua kategori-panas dan sejuk. Terdapat beberapa faktor untuk memahami Kumpulan yang anda digolongkan. Untuk mengetahui jika kulit anda adalah terendak yang hangat, anda perlu bertanya kepada diri sendiri soalan ini. Adakah anda mempunyai kulit yang bersirip, keemasan atau Peach? Atau lain ia mempunyai warna hijau atau kayu manis? Sebagai seorang anak, Adakah rambut anda mempunyai pelbagai warna yang terdiri daripada Strawberi atau perang coklat kepada coklat merah atau gelap dengan Sorotan keemasan atau coppery? Jika ya, terendak lampu kulit anda dianggap panas. Elemen lain untuk lebih baik menentukan Kumpulan ini termasuk warna mata: Hazel, perang-keemasan atau reddish-perang atau mata dengan noda keemasan atau perang, Semua faktor yang menunjukkan terendak kulit yang hangat. Warna rambut yang paling sesuai untuk anda termasuk semua warna perang, emas atau Amber. Golden corak warna juga merangkumi warna seperti caramel dan gangsa. Wanita dengan satu terendak kulit sejuk mempunyai tangan yang kelihatan Blu, apabila diletakkan berhampiran dengan lembaran kertas putih. Warna mata boleh berbeza-beza dari biru ke Hazel kelabu, sangat juga untuk coklat gelap. Sebagai anak, mereka mempunyai warna rambut yang boleh terdiri daripada perang yang gelap untuk cahaya perang, untuk sederhana gelap dan coklat gelap dan hitam, tanpa refleksi keemasan. Jika nada kulit segar, maka, warna sejuk walaupun pada rambut akan membuat anda melihat yang terbaik: lampu hijau kemudian kepada Abu, perang dan hitam.

Encyclopedic hair website


Pendandan rambut menjaga kesihatan rambut di salon kecantikan dan estetik, dengan gaya rambut yang bergaya untuk foto rambut fesyen dan penjualan produk penjagaan rambut.

Topik berkaitan

Ikon lexpendandan rambut

Colori Capelli, pendandan rambut, rambut, Kesihatan, Salun Kecantikan, foto fesyen rambut, gaya rambut, estetika, jualan, botak penjagaan, Colori Capelli, rambut jatuh, pewarna, tompok matahari, balayages, meches, berkecai ush, Deja-Vu, Colori Capelli, Menjual produk rambut, menjual rambut produk, menjual barangan rambut, menjual pengering rambut, menjual straighteners rambut, menjual Gunting Rambut Gunting, menjual penjagaan pertumbuhan semula rambut, menjual penjagaan bukti jatuh rambut, jualan kerastase, Colori Capelli, jualan protoplasmine, menjual wigs, menjual minyak argan, menjual moroccanoil, menjual phonlux parlux, menjual berus rambut, menjual Combs kayu, menjual pakaian untuk pendandan rambut, menjual pewarna rambut, Colori Capelli, menjual syampu rambut khas, menjual perabot rambut, menjual kursus rambut, perniagaan, harga terbaik, produk rambut kedai

X

privacy