coloricapelli.com
Haarkleur site


Colori Capelli :

Alle tips om de haarkleur te kiezen die geschikt is voor ons huidtype. Net zoals de vorm van het gezicht van invloed op het kapsel en knippen, gekozen door de kapper, zodat de huidskleur werkt op de kleur van het haar. Kies gewoon uit je kapper de haarkleur die het beste past bij onze teint om er je best uit te zien. De huidskleur geeft de warmte of de frisheid van de teint aan. ' Hete ' tinten hebben bijvoorbeeld gele, rode of perzik tinten, terwijl ' koude ' tinten roze, blauw of paars hebben. Hoewel de complexiteiten variëren van donker en olijf tot lichter, kunnen huidtinten in principe worden gegroepeerd in twee categorieën-warm en koud. Er zijn een paar factoren om te begrijpen tot welke groep u behoort. Om te weten of je huid van een warme tint is, moet je jezelf deze vragen stellen. Heb je hoofdzakelijk een gebruinde, gouden of perzikkleurige huid? Of anders heeft het Groenlandse of kaneel tinten? Heeft je haar als kind verschillende kleuren, variërend van aardbei of bruin blond tot rood of donker bruin met gouden of koperachtige Highlights? Als dat zo is, wordt de tint van je huid als warm beschouwd. Andere elementen om deze groep beter te definiëren zijn Oogkleur: hazelaar, bruin-goud of rood bruin of ogen met een gouden of bruine vlek, alle factoren die duiden op een warme huidtint. De haar kleuren die het meest geschikt zijn voor u zijn alle tinten van blond, goud of Amber. Gouden tinten omvatten ook kleuren zoals karamel en brons. Vrouwen met een schaduw van koude huid hebben handen die blauwachtig lijken, wanneer ze dicht bij een vel wit papier worden geplaatst. De kleur van de ogen kan variëren van blauw tot Hazel tot grijs, uitzonderlijk ook tot donker bruin. Als kinderen hadden ze een haarkleur die kon variëren van donkerblond tot lichtblond, tot medium donker en donker bruin en zwart, zonder gouden reflecties. Als de huidskleur fris is, zullen koude kleuren, zelfs op het haar, je naar het beste kijken: het groene licht dan de blonde as, bruin en zwart.

Encyclopedic hair website


Kappers zorgen voor de gezondheid van haar in schoonheids-en esthetische salons, met stijl kapsels voor mode-haar Foto's en verkoop van haarverzorgingsproducten.

Verwante onderwerpen

Het lexicon van kappers

Colori Capelli, kappers, haar, gezondheid, schoonheidssalons, haar mode Foto's, kapsels, esthetiek, verkoop, kaalheid zorg, Colori Capelli, haaruitval, kleurplaten, zonne streken, balayages, meches, shatush, Deja-Vu, Colori Capelli, Het verkopen van haar producten, het verkopen van kappers producten, het verkopen van kappers artikelen, het verkopen van haardrogers, het verkopen van haarstijl tangen, het verkopen van kapsel scharen, het verkopen van haargroei zorg, het verkopen van valbestendige zorg haar, Kerastase verkoop, Colori Capelli, verkoop protoplasmine, verkoop van pruiken, verkoop arganolie, verkoop van moroccanoil, verkoop phonlux Parlux, verkoop haar borstels, verkoop van houten kammen, verkoop van kleding voor kappers, verkoop van Haarverf, Colori Capelli, verkopen van speciale haar shampoos, verkopen kappers meubelen, verkoop kappers cursussen, Business, beste prijs, outlet haar producten

X

privacy