coloricapelli.com
Culoarea părului site-ului


Coloricapelli.com : Toate sfaturile cu privire la modul de a alege culoarea parului potrivite pentru tipul nostru de piele. La fel ca forma feței afectează coafura și tăiate, ales de coafor, astfel încât tonul pielii acționează asupra culorii părului. Pur și simplu alege de la coafor culoarea parului care se potriveste cel mai bine tenul nostru să arate cel mai bine. Tonul pielii indică căldura sau prospețimea tenului. De exemplu, Hot nuanțe au nuanțe de galben, roșu, sau piersici, în timp ce nuanțe reci au roz, albastru, sau violet. Deși tenul variază de la întuneric și de măsline la mai ușoare, în esență, tonuri de piele pot fi grupate în două categorii-cald și rece. Există câțiva factori pentru a înțelege ce grup vă aparțin. Pentru a ști dacă pielea ta este de o umbră caldă trebuie să vă întrebați aceste întrebări. Ai piele bronzată în esență, de aur sau de piersici? Sau altceva are nuante verzui sau scorțișoară? Ca un copil, parul tau au o serie de culori variind de la căpșuni sau maro blond la rosu sau maro inchis cu aur sau cupru evidențiază? Dacă este așa, umbra pielii este considerată caldă. Alte elemente pentru a defini mai bine acest grup includ culoarea ochilor: Hazel, maro-auriu sau roșu-brun sau ochi cu o pată de aur sau maro, toți factorii care indică o nuanță caldă a pielii. Culorile parului cele mai potrivite pentru tine includ toate nuanțele de blonde, aur sau chihlimbar. Hues de aur, de asemenea, include culori, ar fi caramel și bronz. Femeile cu o nuanță de piele rece au mâinile care apar albăstrui, atunci când sunt puse aproape de o foaie de hârtie albă. Culoarea ochilor poate varia de la albastru la Hazel la gri, în mod excepțional, de asemenea, la maro închis. Ca copii, au avut o culoare de păr care ar putea varia de la blond inchis la blonda lumina, la întuneric mediu și maro închis și negru, fără reflecții de aur. În cazul în care tonul pielii este proaspătă, apoi, culorile reci chiar și pe păr va face sa te uiti la cele mai bune: lumina verde, apoi la cenușă blond, maro și negru.

Gossip & News
17 Jan 20

Charme & Beauty azienda leader di prodotti professionali per parrucchieri, in linea con il suo programma di formazione, propone un nuovo appuntamento con focus sulla COLORIMETRIA previsto per Lunedì 20 GENNAIO 2020 dalle 9.30 alle 18.00.

Il corso sarà condotto dal tecnico GIORGIO ALFIERI by Alfieri Artistic Group e sarà occasione di crescita ed aggiornamento per i parrucchieri, i quali si cimenteranno in tecniche diverse.

Per informazioni e prenotazioni:
FUSCO
Via Ferrante Imparato, 198 - San Giovanni a Teduccio - NAPOLI - Interno CM2

Telefono 081 5591850

17 Jan 20

From this year, COSME TOKYO will take place within COSME Week Tokyo.

10th COSME Week TOKYO will be held in January 20 (Monday) – 22 (Wednesday), 2020. At the 2020 edition, it will be the largest and most diversified in the show’s history welcoming 900 exhibitors from 35 countries including many national pavilions and 30,000 visitors.

What is COSME Week Tokyo? It's 10th COSME Week TOKYO gathers finished cosmetics products, ingredients, packaging, private label cosmetics and beauty & health foods, etc. The show consists of 3 specialised exhibitions (COSME Tokyo Osaka - COSMETECH Tokyo Osaka - INNER BEAUTY TOKYO) and the each exhibition will have synergetic effect as the show will get attention from whole beauty industry.

17 Jan 20
Ivan Rodriguez international hairstylist

Inspired by rebellion, the adolescent in search of her own identity, the one who seeks and dares to experiment in her search. The extra light blonde hair, a natural reflection, accompanies the collection.

Ph: Jell Loya
Make-Up: Thessa Peralta
Styling: Melissa Weeb

hair-collections

17 Jan 20
Kristijan Petek

Find put the latest hair collection, called “Living Hairv”, made by “Kristijan Petek” international hairstylist from UK.

Make up: Marko Žagar for KSFH
Photo: Dejan Nikolič for KSFH

hair-collections

17 Jan 20
Stevo salon & Academy team

Obsession is the latest Stevo hair team collection inspired by geometric precisionhaircuts and monochrome shades of hair, with individual sections colored in contrasting tones.The haircut is based on thin sections and precise cuts. The front hair is straight cut and short, medium length or long. The length of the hair is symmetrical or asymmetrical, the shapes are of different lengths.

Ph: Nenad Cakic
Make-up: Empera Atrizz
Stylis: Stevo

hair-collections

Encyclopedic hair website

Lexicon pentru frizeri

Coloricapelli.com, frizerii, păr, sănătate, saloane de frumusete, păr de moda fotografii, coafuri, estetica, vanzare, chelie de îngrijire, Coloricapelli.com, căderea părului, colorare, sunstrokes, coloranți, meches, Shatush, deja-vu, Coloricapelli.com, Vanzarea de produse de par, vanzarea de produse de coafura, vanzarea de articole de coafura, vanzarea uscătoare de par, vanzarea de îndreptători de păr, de vânzare foarfece de tuns, de vânzare de îngrijire a părului regenerarea, de vânzare de îngrijire a cădea păr, vânzări Kerastase, Coloricapelli.com, protoplasmină de vânzare, de vânzare peruci, vanzarea de ulei de argan, de vânzare Moroccanoil, vanzarea Parlux phonlux, vanzarea perii de par, de vânzare piepteni de lemn, de vânzare de îmbrăcăminte pentru saloane de coafura, de vânzare de colorare a părului, Coloricapelli.com, vânzarea de șampoane speciale de păr, vânzarea de mobilier de coafură, vânzarea de cursuri de coafură, de afaceri, cel mai bun preț, produse de păr de ieșire

X

privacy
["22:37:25","Questo debug si vede solo navigando dall IP 78.134.74.14 (ufficio)","str sql: SELECT * FROM DOMINI WHERE NOME = 'Coloricapelli.com' limit 0,1","categoriaImpostataDa: record da DB","Categoria - e-commerce - impostata da: record da DB","linkEntraImpostatoDa: record DB","File da includere: \/home\/cercooff\/public_html\/pagineBianche\/datiTraduzioni\/categorie\/E-COMMERCE\/ro.php","Valori di default impostate da - \/home\/cercooff\/public_html\/pagineBianche\/datiTraduzioni\/categorie\/E-COMMERCE\/ro.php","Valori impostati da - \/home\/cercooff\/public_html\/pagineBianche\/datiTraduzioni\/urls\/coloricapelli.com\/ro.php","stringa sql di selezione: SELECT NOME FROM `DOMINI` GROUP by NOME ORDER BY NOME","Categoria - e-commerce - impostata da: record da DB"]